| LAMAN UTAMA | DIREKTORI TELEFON | ALAMAT | MAKLUM BALAS|   
>MENU UTAMA<  

PERUTUSAN


ENCIK CELESTINUS LAWADING

PENOLONG PEGAWAI DAERAH

 

SELAMAT DATANG KE LAMAN WEB RASMI

PEJABAT DAERAH KECIL TAMPARULI

 

SALAM SEJAHTERA,

LAMAN WEB INI DIBUAT UNTUK MEMENUHI KEPERLUAN MASA KINI YANG MENJADIKAN ICT SEBAGAI ALAT UNTUK MENINGKATKAN PENYAMPAIAN PERKHIDMATAN YANG LEBIH BAIK. MELALUI LAMAN WEB INI, KAMI BERHARAP AKAN DAPAT MENDEDAHKAN DAERAH INI DALAM SEMUA ASPEK IAITU PENTADBIRAN, PEMBANGUNAN, SOSIAL, BUDAYA, EKONOMI, PELANCONGAN DAN SEBAGAINYA.

ADALAH DIHARAPKAN AGAR INTIPATI DAN MAKLUMAT YANG TERKANDUNG DALAM LAMAN WEB INI CUKUP JELAS DAN BERHASIL UNTUK MEYAKINKAN PARA PENGUNJUNG MENGENAI DAERAH TAMPARULI.

PEJABAT INI SENTIASA MENGALU-ALUKAN SEBARANG KOMEN, PANDANGAN DAN JUGA BERKONGSI PENGALAMAN UNTUK MEMPERBAIKI MUTU PERSEMBAHAN LAMAN WEB INI.

SEKIAN DAN SELAMAT MELAYARI

 

  >PAUTAN PILIHAN <
>BERITA ONLINE <
>INTRANET<
>INFO SEMASA <
 
>PENGUNJUNG<
free html visitor counters
Maklumbalas mengenai laman ini? Sila email kepada webmaster@sabah.gov.my. Semua isi kandungan dalam laman ini adalah hakcipta terpelihara ©PDK Tamparuli 2010. Kemaskini terakhir 27/12/2013
PENAFIAN: Pentadbir dan operator laman web ini tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan sebarang maklumat yang terdapat di dalam laman web ini.