SELAMAT DATANG KE LAMAN WEB RASMI PEJABAT DAERAH TUARAN
 

 

PERUTUSAN
A.M. IBNU HAJI A.K. BABA
PEGAWAI DAERAH TUARAN

Salam Sejahtera dan Salam 1 Malaysia.

Terima kasih dan selamat datang diucapkan kepada semua pengunjung Laman Web Rasmi Pejabat Daerah Tuaran. Tujuan utama mewujudkan laman web ini adalah sebagai satu saluran informasi untuk menyampaikan maklumat dan berita semasa kepada masyarakat umum terutamanya di daerah Tuaran agar dapat menjadikannya sebagai satu sumber rujukan. Penyediaan Laman Web ini juga adalah sebagai usaha didalam menambahbaikan sistem penyampaian maklumat terkini dan program-program yang dilaksanakan oleh pejabat ini supaya dapat dicapai oleh orang awam dan para pelajar.

Sebarang cadangan atau komen untuk tujuan memantapkan dan meningkatkan mutu perkhidmatan serta pengurusan sistem maklumat amatlah dialu-alukan.

Akhir kata, sekalung penghargaan dan ucapan jutaan terima kasih kepada tuan-tuan dan puan-puan kerana mengunjungi dan melayari Laman Web ini dan penuh yakin kandungannya dapat dimanfaatkan oleh semua pihak untuk kebaikan bersama.

Sekian, terima kasih.

 

A.M. IBNU HAJI A.K. BABA
PEGAWAI DAERAH TUARAN

 

 

 

 

 

 

 

 free html visitor counters

Alamat Perhubungan:-

PEJABAT DAERAH TUARAN
BANGUNAN URUSETIA
PETI SURAT 207
89208 TUARAN
Telefon : 088 788511 / 088 788512 / 088 788513 / 088 788514 / 088 788515
Faks : 088 788363
Emel : pd.tuaran@sabah.gov.my

Maklumbalas mengenai laman ini? Sila email kepada webmaster
Semua isi kandungan dalam laman ini adalah hakcipta terpelihara © Pejabat Daerah Tuaran.

Kemaskini terakhir 12 Februari 2014 .
PENAFIAN : Pentadbiran dan operator laman web ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian atau kehilangan disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini.